Holy Smoke BBQ

Brisket, shortribs, pulled pork – När du första gången smakar äkta amerikansk bbq är det lätt att förstå varför människor vallfärdar till de platser där den långsamma rökningen tas på största allvar. Sedan några år tillbaka behöver dock du inte ta dig till ett bbq-shack i Texas för en köttbit rökt low-and-slow; först ut i Sverige var Holy Smoke BBQ i Bräcke utanför Höganäs som nu samlat sitt kunnande för en fullvärdig bbq-måltid. 

Holy smoke

Teaser för Holy Smoke – Cooking Class. 
Denna gången med Tommy Myllymäki och Jonas Cramby.

För Holy Smoke har vi tagit huvudansvar för fotoleverans med ett skräddarsytt manér för att förstärka varumärket. Kulmen blev den prisvinnande boken med samma namn.

Utmärkelser:
1:a pris vid Årets Svenska Måltidslitteratur 2017 – Metod för boken ”Holy Smoke”.

Vinnare i Internationella tävlingen ”Gourmand Awards”
American: Sweden – Holy Smoke BBQ, Johan Fritzell, Johan Åkerberg (Natur och Kultur)

Foto: David Back
Styling: Johan Åkerberg, David Back

Vi har även producerat film och webbplats med tillhörande webbshop. 


Publicerat

i

, , , ,

fler uppdrag